![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
در صورت متاهل بودن و برای نشون دادن تای عاطفی مدارک شناسایی پدر و مادر و سند ازدواجشون رو باید ترجمه کنیم و بذاریم؟
2020-12-01 22:45:38 Montreal مهاجرت # #تای # سند ازدواج #مدارک شناسایی![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#تای
# سند ازدواج
#مدارک شناسایی
#تای
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من و همسرم برای تحصیلی اقدام کردیم به عنوان تای مادرم مبایعنامه ی یک واحد آپارتمان را به نام من بنویسند ،اگر تاریخش نزدیک باشه از نظر آفیسر نکته منفی میشه؟ واینکه مادرم اسمش تو مبایعنامه هست ایراد داره؟
2021-08-31 11:03:00 #Canada [من و همسرم] مهاجرت
اگر سند منزل را ب عنوان تای ترجمه و معرفی کنیم ولی برای تکمیل تمکن ناچارا منزل را بفروشیم آیا مشکلی در پرونده ایجاد میشود؟
2021-09-02 11:36:00 #Montreal [ترجمه] مهاجرت
من ویزای همسر و فرزندم اومده خودم توی پرونده شون تای بودم الان برای اینکه تقاضای همراهی بدم و بر ای خودم اقدام کنم چه باید کرد؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنند
2021-09-03 13:03:00 #Canada [همسر و فرزند] مهاجرت
اینکه حجم و تعداد فایلهایی که قراره در کلاینت اینفو قرار بدیم خیلی زیاده ایا این امکان وجود داره مدارک ترجمه شده مثل سند ازدواج که تعداد صفحات کپی شده به زبان فارسی زیادی داره رو قرار ندیم؟ یعنی اون صفحات ترجمه شده انگلیسی رو بزاریم ولی ادامه پک ترجمه که کپی سند فارسی هست رو نگذاریم؟
2021-08-29 08:44:00 #Canada [مدارک ترجمه شده] مهاجرت
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00 #Montreal
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
من خودم با خواهرم مهد کودک داریم و الان یه نامه انگلیسی نوشتم برای اشتغال به کار مبنی برا اینکه اینجا مدیرم و کار مربی گری هم انجام میدم و حقوق رو در مجموع میخوام بگم فقط نمیدونم اینکه سهام دار مهد هستم رو تو این نامه اشتغال به کار بگم یا نه؟ مثلا بگم به عنوان سهام دار،مدیر و مربی مشغول به کارم یا فقط بنویسم به عنوان مدیر و مربی اصلا حرفی از مدیر بودن واینکه مهد دارم ایران بزنم یا نه
2021-09-07 11:09:00 #Montreal
سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Montreal